maandag 13 juli 2020

Hiep hiep hoera


maandag 13 juli 2020

Op maandagmorgen is het dan eindelijk zover : Irene en Louise zijn weer een jaartje ouder. Voor Irene een kroonjaar : 75 ! Al vroeg stromen via telefoon en social media de gelukwensen binnen.

De jongelui, die voor 10 uur vanmorgen hun chalet moeten ontruimen, komen afgeladen met cadeaus en gebak naar de 'Chip' in de jachthaven. Voor de gelegenheid hijsen we de feestvlaggen in de mast. En laten we ons tijdens het uitpakken van de cadeaus, de Texelse lekkernijen goed smaken.

Louise is verblijd met een nieuwe Iphone, Irene wordt verwend met een volledig assortiment aan  geur- en huidverzorgingsproducten. Bij de juwelier mag ze op een later tijdstip een mooi sieraad uitzoeken.
We maken een wandeling naar het strandje bij de jachthaven, en genieten daar van zon en zee. Bart is druk bezig het aantal stappen dat wordt weergegeven op z'n nieuwe horloge, naar recordhoogte te brengen.

In het begin van de middag verkassen we naar het ons welbekende strandpaviljoen Paal 17. Het is de 'place to be' op Texel. Ondanks de Coronacrisis is het ongelooflijk druk. Op het terras vinden we in de hoek een rustige plek, waar we ons culinair flink laten verwennen. Liesbeth en Martijn hebben voor een extra verrassing gezorgd : er ligt voor ons een cadeaubon te wachten bij de bar, bestemd voor een luxe fles bubbels en nog iets extra's ! Die laten we ons als voorafje goed smaken.

Aan het eind van de middag gaan we terug richting de jachthaven, met een tussenstop in Den Burg. Bij de juwelier zoekt Irene de mooie halsketting uit die ze al eerder in de etalage had zien liggen glimmen.

Daarna genieten we van een ijsje in de ijssalon die er pal naast ligt. Na een laatste koffieronde op de 'Chip' vertrekken de Ouderkerkers voor hun thuisreis richting veerboot. In de kuip genieten wij na van een prachtig en gezellig verjaardagsweekend.










3 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige foto's! Met 2 jarigen er op! Dat moet een leuke dag zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag moet dat geweest zijn! En wat een mooie ketting heb je gekregen Irene! Schittetebd! Past echt bij jou! Lekker terug denken aan die fijne verjaardag! Liefs uit Spanje! 😘💋

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Erna was een super gezellige dag en heerlijk weer!

      Verwijderen