zaterdag 15 juni 2019

It giet oan !


zaterdag 15 juni 2019

Vandaag begint onze vaarvakantie 2019. De auto wordt tot de nok afgeladen, de vraag is even of we alles in een keer mee kunnen krijgen, maar dat valt mee.
Na afscheid van onze buurtjes hebben we de pont van 10:50, op weg naar Oude Tonge om GTL diesel te tanken en onze voorraden voor de komende dagen aan te vullen bij AH.

Tegen de tijd dat we in Herkingen arriveren, is de regenlucht opengebroken en komt er een schuchter zonnetje tevoorschijn. Het is niet te geloven waar alle spullen blijven als de ene na de andere bagagekar vanaf de auto naar de boot verhuist.

 's Middags kijken we naar de verrichtingen van onze leeuwinnen op het WK. Een wedstrijd waar je niet enthousiast van kan worden, maar ze winnen wel van Kameroen met 3-1.

's Avonds maken we op een bijna uitgestorven jachthaven nog even een rondje, genietend van een windstille avondstemming. Morgen varen we op ons gemak naar Willemstad, we moeten drie sluizen passeren voor we op het Hollands Diep aankomen. Soms heb je geluk met het schutten, soms zit het tegen. We gaan het zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten